Benvolgudes famílies,

tal i com ja us vam informar a inici de curs, us volem recordar que el proper dijous 7 de desembre tenim festa de lliure disposició al centre per tant, no hi haurà classes ni activitats extraescolars aquell dia.

D’altra banda, el proper 21 de desembre serà dia no lectiu a Catalunya, per tant, no s’impartirà classe degut a la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya agendada per aquell dia. Així s’estableix, fent referència a l’article 13.4 del Real Decret 605/1999 que diu que “en el supuesto de que el dia fijado en los correspondientes Decretos de convocatoria para la celebración de las elecciones no sea festivo, se considera inhábil a efectos escolares en el territorio correspondiente“.

Com que la nostra escola és seu electoral, tampoc no es podran dur a terme les activitats extraescolars per aquell dia.

El dia següent, divendres 22 de desembre serà dia lectiu, és a dir, es reprendrà amb normalitat l’activitat escolar tot i que també us recordem que aquell dia tenim jornada intensiva.

Pel que fa a les activitats de fer cagar el tió d’infantil i cicle inicial, que en principi estaven previstes per al darrer dia de classe, hem considerat oportú traslladar-les al dimecres 20 de desembre ja que divendres coincideix amb l’activitat de piscina de cicle inicial.

 

Equip directiu